Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Dovolená v oblíbeném Chorvatsku

Asi pro vás nebude žádným překvapením, že je Chorvatsko nejvíce navštěvovanou zemí českých turistů. Již po dlouhou dobu jsou kamenité pláže Chorvatska útočištěm Čechů v letních měsících. Není se čemu divit, že právě tato země získala tak velkou oblíbenost.

Díky velmi příznivým cenám za ubytování a jídlo vás dovolená za celou rodinu v chorvatských apartmánech může vyjít na stejné peníze, jako zájezd do Itálie jen ve dvou bez dětí.

Chorvatsko dovolená společně s Bulharskem patří k velmi levným zemím, do kterých se vyplatí jet za našetřené peníze.

Jedním z oblíbených míst, kam rádi jezdíme, je přístav Baška voda. Po celý rok má toto letovisko jen 2000 obyvatel, avšak přes léto vzroste dočasná populace několikanásobně. Krásné přístavní městečko se nachází na Makarské riviéře a zaujme nejen průzračným mořem, ale i historickým centrem a starými budovami. Baška voda je známá také širokou nabídkou sportovního vyžití, od cyklistiky až po míčové sporty.

Dalším oblíbeným letoviskem na Makarské riviéře je Brela. Co se týče oblasti střední Dalmácie, je Brela vyhlášenou baštou odpočinku, ale i zábavy. Stejně jako Baška voda nabízí nespočet sportovních aktivit a také památek. Mezi ty hlavní patří Kostel panny Marie Kamelské z 19.století.

Pokud si budete vybírat zájezd do Chorvatska na poslední chvíli, může se na různých serverech objevit výrazná sleva až do výše několika desítek procent. Na druhou stranu není špatné mít dopředu jistotu vámi vybraného zájezdu, abyste se nemuseli stresovat na poslední chvíli.

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist